Sikeres hangtámadás!

Sikeres volt hagtámadásunk a 2018-as Pride, magyarul a természetellenes fajtalankodók menete ugyan lezajlott, de a nemzeti ellenállás szervezetei példás összefogásról tettek tanubizonyságot, kiválóan együttműködtek, megszervezte mindenki a maga feladatát. Az Erő és Elszántság az esti órákban szervezett tüntetést és a Romantikus Erőszak jóvoltálból ingyenes koncertre került sor a Budapest Park tőszomszédságában.

Becsléseim szerint 400-500 hazafi gyűjt össze az elkordonozott területen, ahol beszédek hangzottak el, Sziva Balázsék pedig elindították a hangtámadást, ami igen sikeres volt, hiszen – mint megtudtuk – a szakállás művésznő/férfi/akármi nem tudta elkezdeni az előre meghirdetett időpontban koncertjét. A rendőrség ugyanis megkérte őket arra, jó két órával később kezdjék meg programjukat, hiszen ha egy időben érne véget a hazafiak rendezvénye és a fajtalankodóké, akkor fennállt volna a veszély, hogy azonos időben hagynák el a helyszínt.

S akkor viszont nem tudnánk garantálni a résztvevők biztonságát. Bár a rendőri készültség óráisi volt, én azt gondolom, ezt értékelhetjük nyugodtan sikernek. Tyirityán Zsolt úgy fogalmazott beszédében, az a hír járja, a „túloldalon félnek”, majd hozzátette, „ez így van rendjén, a bűnös ismérve az, hogy fél”. Amit én gondolok az egész jelenségről, az az alábbi videóban megnézhető, azt is el is mondtam a jelenlévőknek.

Summa summarum: kiváló rendezvény volt, köszönjök a részvételt a bajtársaknak aki ott volt és aki segített a szervezésben, külön kiemelendő Budaházy György és a Romantikus Erőszak zenekar. De köszönjük lengyel barátainknak is, hogy ellátogattak hozzánk. Ezt az utat kell folytatjunk, és akkor fényesebb jövő előtt áll ez az oldal, mint azt gondolnánk – korai az öröme azoknak, kik már temettek minket.

Lantos János – Erő és Elszántság