Bemutatkozik a péceli Erő és Elszántság

– Szia, köszönjük, hogy elfogadtad a felkérést. Kérlek, mesélj magadról pár szót, hogyan ismerkedtél meg a jobboldali gondolkodással?

– Már iskolai tanulmányaim során feltűntek olyan ellentétek, melyek arra késztettek, hogy utána olvassak a történelemnek. Hamar világossá váltak számomra a hazugságok. Majd az újpesti szurkolók közé kerülve tovább bővültek a megszerzett információim, 6 éve pedig az Új Magyar Gárda aktív tagja vagyok, szembesültem gyakran a nemzetközi baloldal hazugságaival, koncepciós támadásaival.

– Városodban/településeden te személy szerint mit tennél, hogy a helyiek élete könnyebb és jobb legyen?

– Pécel egy csendes kisváros Budapest közvetlen szomszédságában. Főleg közlekedési és rendészeti, közbiztonsági problémáink vannak, amit szigorúbb hatósági jelenléttel, illetve a polgár - és nemzetőr szervezetek gyakori járőrözésével lehetne kezelni. Infrastuktúrális fejlesztések is javíthatnának a lakosság mindennapjain, mert egyre többen költöznek ki hozzánk a nyugalmat keresve, de egy bevásárlás olykor azt igényli, hogy a szomszédos településekre is átmenjünk.

– Miért láttad úgy, hogy az Erő és Elszántság az a szervezet, amelyhez csatlakoznod kell?

– Az igazságot kerestem. Nem nagy szavak kellenek és ígéretek. Az elnökünk Magyarország leghitelesebb közszereplője. Ugyanazt hangoztatja, amit 20 éve, és tudom, hogy 20 év múlva is ezt fogja vallani. Fel kell nyitni a társadalom szemét, s ehhez el kell utasítanunk a mások álltal ránk készerített hazugságokat, más szóval a politikai korrektséget.

– Mi a személyes célod az E&E-ben, szerinted, ha 4 év múlva leülünk beszélgetni, mit mondhatunk, mit sikerült elérned mind neked, mind pedig a mozgalomba?

– Ambíciózus ember vagyok, de nem önérdekű. Amit elvállalok, azt véghez is viszem. Remélem, a jövőben megoldunk pár dolgot Pécelen, és mozgalmunk igenis bekerül a köztudatba. Félni fognak attól, mi kimondjuk mindenkiről az igazsagot. Kemény munka terheit viseljük, de 4 év mulva Magyarország egyik meghatározó politika ereje akarunk lenni, részei akarunk lenni a törvényhozásnak és a helyi önkormanyzatokban is képviselni akarjuk a realista jobboldali gondolatot.

– Végezetül kérlek, pár gondolatban, akár jelszóban írd le, mi a mottód, mi az a vezérlő gondolat, ami életedben vezet.

– A haza szerete vezérel. Nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam eltiporni. Ez a tűz, ami bennem lobog, kiolthatlan és örök.
„Hazádnak rendületlenűl Légy híve, oh magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is, mely ápol s eltakar.”